Bertrands Univers: Fra offline coaching til digitalt produkt

Bertrands Univers har siden oppstarten i 2020 hatt et tett og effektivt samarbeid med Innowin. Nå har arbeidene til den anerkjente mentaltreneren Erik Bertrand Larssen blitt til et digitalt univers – tilgjengelig for alle.

Innowin har bistått selskapet med både forretningsutvikling og søknader om offentlig støtte. Dette har resultert i fire godkjente søknader og betydelige tilskudd fra både Innovasjon Norge og SkatteFUNN.

I tillegg har Innowins rådgivere bidratt i arbeidet med den digitale utviklingen av universet, blant annet ved å kartlegge konkurrenter og utføre analyser av virkningsfulle teknologier i markedet.

Fra coach til forretningspartner
Bertrand Larssen og daglig leder i selskapet, Jan Ramsberg, møttes for fire år siden, da Ramsberg ønsket å bruke mentaltreneren i sin egen bedrift. Jan kjente til Bertrand gjennom bøkene hans, og tok kontakt.

– Vårt første møte ble starten på mye bra, og et spennende samarbeid som forretningspartnere ble satt i sving. Bertrand hadde allerede et anerkjent navn som mentaltrener, og sammen begynte vi å utforske mulighetene for å løfte hans metoder over i den digitale verden, forteller den daglige lederen.

Resultatet har blitt en tjeneste som har senket terskelen for å kunne ta Bertrands metode i bruk, og gjør det både enklere og rimeligere for folk å bruke.

Sparringspartner
Gründerbedriftens ønske om å utvikle boka «Helvetesuka» til en app, førte dem til Innowin. Siden da har universet utviklet seg til å tilby flere ulike produkter.

– Vi bruker det meste vi tjener på å utvikle bedriften videre. Uten den finansielle støtten vi fikk tilgang på gjennom Innowins arbeid, kunne vi aldri sett like rask vekst, forteller Jan.

Jan forteller at Innowins vinneroppskrift ligger i deres mangeårige erfaring og kjennskap til prosessene omkring en søknadsprosess.

  • For oss gjorde dette at vi slapp å bruke tid på å sette oss inn i regelverk og prosesser, og kunne fokusere på det vi kan best. Det har også vært Innowin som har fulgt opp alt av rapportering. De sørger for at jobben blir gjort, og er med oss hele veien inn til mål, forteller Jan.

Gjør andre gode
Målgruppen for tjenestene til Bertrands Univers er folk som i utgangspunktet er på et ganske bra sted i livet, såkalte «high achievers». Som coach har Erik Bertrand Larssen jobbet med alt fra kunstnere og toppidrettsutøvere til anerkjente næringslivsledere.

  • Målet vårt er å sørge for at de presterer bedre – og får det bedre. Vårt digitale produkt gir dem det de trenger, og har de pedagogiske verktøyene som er vesentlige for endring, forteller Jan.

Erik Bertrand Larssen har hatt over 10 000 samtaler med folk. Jan forteller at det er sjelden Erik møter noen som ikke selv vet hva de bør gjøre. Utfordringen ligger i å faktisk gjøre det.

  • Du tar hundrevis av valg gjennom hver dag. Spørsmålet er om du tar flere gode enn dårlige valg. Folk vet at de bør trene, bevege seg og yte best mulig. Men hvordan skal du greie å gjennomføre å ta flere gode valg for deg selv? Det er det vi hjelper med, forteller Jan.

Internasjonale ambisjoner
Nå jobber gründerbedriften sammen med Innowin for å gå internasjonalt, og bruker ny teknologi til å utvikle produkter.

  • Vi ser på muligheten for å lage en AI-utgave av Erik som kan alt det samme som han. Dette vil gjøre hans kompetanse enda mer tilgjengelig og folk vil kunne stille han spørsmål direkte når det passer dem.Dette er Bertrands Univers

1) Helvetesuka:
En uke hvor du skal være den beste versjonen av deg selv. Her bruker du appen til forberedelser og gjennomføringer, og får en kickstart på egen endringsprosess gjennom livesendinger i appen.

2) Bertrandmodellen:
Omfattende kurs med 8 moduler. Modulene er basert på metoden Erik Bertrand Larssen har utviklet som mangeårig coach. Eksempelvis et livshjul som omhandler alt fra trening til karriere, perspektiv, kontraster og andre verktøy.

3) Abonnementstjeneste:
To månedlige foredrag med Erik, gruppecoaching og en Q&A hvor medlemmene får mulighet til å stille spørsmål.

4) Kunsten å hvile:
Et kurs om hvordan forbedret søvnkvalitet påvirker vår evne til å prestere.


Se nyeste artikler…