Om oss

Vi er en gjeng kommersielle fagnerder som har lang erfaring med innovasjon- og utviklingsprosjekter. Gjennom en årrekke har vi bistått i over tusen prosjekter, innen blant annet industri, energi, teknologi, produkt/tjeneste, handel og logistikk.

SkatteFUNN-garanti

Vi tilbyr SkatteFUNN-garanti™. Dere får gratis rådgivning fra våre fageksperter. Vi leder vei til en godkjent søknad. Etter godkjenningen hjelper vi dere med alle forpliktelser, helt til støtten er mottatt. Hvis søknaden ikke blir godkjent, betaler dere ingenting.

Innowin-metoden

Den virkelige suksessoppskriften får du gjennom Innowin-metoden. Vi har samlet all vår erfaring og kompetanse i en prosess som sørger for at du oppnår suksess. Vi bistår også med andre tilskudd- og finansieringsordninger til dine prosjekter, slik som Innovasjon Norge, Enova og Forskningsrådet. Les mer om våre tjenester her.

Vi går den ekstra mila

Våre eksperter får ting gjort og følger deg fra A til Å. Du får en prosjektleder som hjelper deg med alt omkring den offentlige finansieringen, så du kan konsentrere deg 100% om utviklingen. Vi går den ekstra mila for at du skal lykkes.

Profesjonelle og pålitelige

Vi er hardtarbeidende, ærlige mennesker som ikke gir oss før vi kommer i mål. I Innowin møter du en usnobbet atmosfære. Jordnære og direkte folk, som forklarer komplekse forhold på en enkel måte.

Vinneroppskriften venter på deg.

Verdiene våre står sentralt i alt vi gjør

Våre tre verdier forteller mye om hvem vi er, og hva vi står for. Vi har definert hva disse tre ordene betyr for oss i arbeidshverdagen. De er fundamentet for vår kultur. Her er kortversjonen:

Ambisiøs

Vi gjør jobben skikkelig. Leverer kvalitet. Skaper merverdi.

Redelig

Vi er skikkelige folk som du kan stole på. En ærlig gjeng med begge beina på jorda.

Lojal

Vi går «all in» for kunden og laget. Vi er den følgesvennen du ønsker på vei mot et krevende mål.